Acquisitie WEL op prijs gesteld!

acq op prijs 2LawyerlinQ beheert flex pools voor advocatenkantoren en juridische afdelingen. Elke flexpool wordt op maat samengesteld. Alumni en bestaande netwerkcontacten van het kantoor vormen daarvoor de basis. Zelf onderhouden we geen database met kandidaten. Daarvoor maken we gebruik van onze exclusieve samenwerking met het Netwerk van Ondernemende Juristen.

Onderdeel van de afspraak die we met kantoren en legal departments maken is dat we hen compleet ‘ontzorgen’ voor wat betreft hun behoefte op flexibel gebied. Dat betekent ook dat we namens onze klanten de markt op gaan om externe leveranciers in te schakelen als dat nodig is.

We werken graag samen met detacherings- en uitzendbureaus voor junior juristen, para-legals en interim HR personeel. Denk je dat jouw bureau onze klanten iets goed te bieden heeft? Stuur een berichtje naar maarten@lawyerlinq.com.

 

NB. is het bemiddelen van zzp-juristen je core business, dan heeft het geen zin te reageren. Wel als jullie bureau ook werkt met mensen in (tijdelijke) loondienst.