(ZELFSTANDIG) JURIST?

LawyerlinQ is geen uitzend- of detacheringsbureau. Wij werken alleen in opdracht van organisaties en onderhouden dus ook geen eigen netwerk of database aan zelfstandige advocaten juristen.

Deelnemers aan de besloten communities van LawyerlinQ komen uit verschillende hoeken. Er zijn alumni van het bedrijf/kantoor in kwestie bij, (zelfstandig) juristen waar de klant op regelmatige basis mee werkt en als de klant het wil, ook medewerkers van de bekende bemiddelaars.

Heb je interesse om deel te nemen aan een van de flexpools van onze klanten? Dan kun je het beste zelf contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je geen contacten? Kijk dan of het Netwerk van Ondernemende Juristen iets voor jou is.

LawyerlinQ put voor sourcing van flexpools regelmatig uit het Netwerk van Ondernemende Juristen, met meer dan 500 leden het grootste netwerk van zelfstandige juridische professionals in Nederland. Daarnaast hebben we samenwerkingsrelaties met met vrijwel alle aanbieders van juridische kennis en capaciteit in de markt.