COMMUNICATIE TALENT

Omdat het slimmer kan

Traditionele organisatievormen worden in deze tijd minder vanzelfsprekend en steeds meer top talent zoekt vrijheid. Daarom omringen advocatenkantoren en legal departments zich steeds vaker met een netwerk van alumni en zelfstandige advocaten en juristen. LawyerlinQ helpt hen om die flexibele kennis en capaciteit op een slimme manier te organiseren en is daarmee nu al een toonaangevende speler in de juridische markt.

Dat doen we door exclusieve online legal communities te creëren en beheren voor ambitieuze kantoren en bedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor War Child. De community fungeert als hun eigen flexibele talentpool maar dan heel slim georganiseerd. Namelijk op de LawyerlinQ manier: ‘flexpool as a service’.

In verband met onze explosieve groei zijn we op zoek naar een nieuwe collega met een communicatie of online marketing achtergrond. Een enthousiaste aanpakker die graag contact maakt met mensen, makkelijk schrijft, IT leuk vindt, en die het net als wij uitdagend vindt om iets nieuws neer te zetten.

Wie zoeken we?

* Academische of HBO achtergrond
* Flexibel en resultaatgericht
* Creatief, je vindt het leuk om te schrijven
* Mensgericht
** Affiniteit met IT en liefst ook met skills op het vlak van, WordPress, CRM, Googleforms etc.
* Goed in projectmatig werken en relatiemanagement
* Perfecte beheersing van (zakelijk) Engels en Nederlands

Wat ga je doen?

Bij ons intern bestaan geen vaste functieprofielen maar rollen en verantwoordelijkheden. Voor jou zijn dat de komende tijd onder andere de volgende, maar wie weet wat de toekomst brengt:

* Het vormgeven aan onze marketing en communicatieplannen.
* Social media strategieën uitwerken.
* Contentmanagement: het bijhouden van de contentcalendar, maken van content, bloggen etc.
* Het structureren van data en automatiseren van berichten.
* Communicatie met (en onboarden van) juridische professionals in communities.
* (Externe) communicatie bij opzetten en implementatie van nieuwe communities.
* Communiceren van openstaande opdrachten en het posten van assignments.

Waarom is dit interessant voor jou?

De Nederlandse juridische markt is in beweging. Wij vinden het zelf super interessant om één van de drijvende krachten achter de aanstaande verandering en verbetering te zijn. Als jij hier ook betrokken bij wilt zijn, dan moet je zeker reageren. Ook als je geen ervaring hebt in deze rol, maar je jezelf wel herkent in het profiel moet je gewoon ‘je vinger op steken’.

Verder bieden we je een flexibele, frisse werkomgeving met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en te leren. Een uitdagende functie, met veel diversiteit en ruimte voor eigen inbreng.

Maarten Hagen ziet je reactie of eventuele vragen graag tegemoet: +31 6 242 48 435 / maarten@lawyerlinq.com

Zelfstandig advocaat of jurist?

LawyerlinQ creëert communities op maat voor organisaties, maar onderhoudt zelf geen database met kandidaten. Je kunt je dus niet bij ons inschrijven zoals bij een bureau. Heb je interesse om te participeren in een community die wij beheren voor een van de advocatenkantoren of bedrijven waarmee we samenwerken? Meld je dan bij de organisatie in kwestie, of kijk of je voldoet aan de eisen die onze zusterorganisatie het  Netwerk van Ondernemende Juristen stelt aan haar leden. We putten namelijk vaak uit dat netwerk.