Ben jij eigenlijk ook beter met mensen dan met de wet?

Herkenbaar. Het is een mooi vak, maar er is meer. Kom bij ons werken! LawyerlinQ is een legal tech start up. Wij zijn gefascineerd door het slimmer organiseren en verdelen van juridisch werk met behulp van technologie. Dat doen we voor advocatenkantoren en juridische afdelingen. Daarbij is juridische kwaliteit key en dus draait alles bij ons ook om juridische professionals. Want ook al heeft iedereen het over A.I. en smart contracts, voorlopig is juristenwerk in de kern gelukkig nog steeds mensenwerk.

Client success manager (32-36 uur)

Wij zoeken iemand die ons helpt de relaties met onze klanten te verdiepen. Dat doe je door mee te denken over hun bedrijfsvoering en hun ondersteunings-, inhuur- en uitbestedingbehoeften en ze te helpen optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van ons platform.

In steekwoorden waar wij zelf aan denken:

 • inventariseren doelen en behoeften van klanten
 • implementatie van nieuwe communities
 • gesprekspartner voor General Counsel en Managing partners
 • key-accountmanagement
 • vertalen marktontwikkelingen naar kansen voor klantorganisaties
 • initiëren (outsourcings)projecten
 • adviseren bij selectie van nieuwe juristen en advocaten voor communities
 • meebouwen aan de doorontwikkeling van LawyerlinQ
 • klanten helpen om optimaal gebruik te maken van on demand high end experitse en capaciteit

Tot zover ons idee bij deze rol. Aan jou om dit naar een hoger plan te trekken want we vinden het belangrijk dat jij zelf voor een belangrijk deel invulling geeft aan je rol bij LawyerlinQ. Het continu bedenken hoe dingen beter, slimmer en sneller kunnen moet je leuk vinden. Bij Lawyerlinq bouwen wij namelijk samen aan de groei van onze business en die van onze klanten.

Je profiel:

 • Relatiemanager van nature.
 • Responsive, flexibel en resultaatgericht
 • Geïnteresseerd in de ontwikkelingen en innovaties in de juridische markt en in staat deze te vertalen voor klanten
 • Academisch niveau, gecombineerd met kennis van juridische organisaties en de professionals die daarin werken. Bijvoorbeeld door een achtergrond als advocaat of als HR professional in een juridische organisatie
 • Gesprekspartner op elk niveau van een professionele organisatie. Je schakelt niet alleen makkelijk met de GC of MP, maar ook met HR professionals en ondersteuners.
 • Initiatiefrijke, enthousiaste bouwer. We zijn op zoek naar iemand die net als wij het leuk vindt om iets nieuws neer te zetten.
 • Perfecte beheersing van (zakelijk) Engels en Nederlands
 • Slim – hoeven we niet uit te leggen, toch?

Herken je jezelf?

Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging en zin hebt om bij ons echt het verschil te komen maken, dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie aan de Amstel. Bel 06 24248435 of mail met Maarten Hagen voor een afspraak.

Over LawyerlinQ

LawyerlinQ bestaat ruim drie jaar als zelfstandige onderneming in de top van de juridische markt. In die tijd hebben we samenwerkingen opgebouwd met een aantal toonaangevende advocatenkantoren en juridische afdelingen. Daar komen er binnenkort nog een heel stel bij want we hebben de wind mee en onze ambities zijn groot.

People, not firms

We werken vanuit het idee dat goed werk gedaan wordt door mensen en niet door merken. Met andere woorden: de kennis en kwaliteit op juridisch gebied ligt besloten in mensen die het werk doen, niet in de kantoren. Daarom stellen wij grote en gespecialiseerde advocaten en bedrijfsjuridische afdelingen in staat om zich te omringen met de mensen waar zij graag mee werken, ongeacht de organisaties waartoe die mensen behoren. Zo ontstaat een pool van op individuele kwaliteit en match geselecteerde juristen en advocaten. Dat kunnen dus zowel professionals zijn die zelfstandig werken, alsook advocaten van kleinere kantoren en adviesbureaus.

The wisdom of the crowd

Dat doen we door op ons online platform besloten communities te creëren. Onze klanten gebruiken die als hun eigen exclusieve bron van mensen die ze inschakelen als ze high end capaciteit en kennis nodig hebben. Zo raken hun medewerkers niet overbelast. Kunnen zij hun (interne) klanten snel helpen. En is het mogelijk om online en locatie-onafhankelijk samen te werken. Super snel, efficiënt en betrouwbaar geregeld. Alsof zij het zelf organiseren, maar dan veel beter.