Doneer je kennis aan War Child

war child

In de decembermaand geeft Nederland, dankzij vele eindejaarsacties, het meest aan haar goede doelen. Het zal de tijd van het jaar zijn, maar om een of andere reden denken we in deze tijd van het jaar graag aan onze medemens. Iedereen geeft op zijn eigen manier; van kleding in de zak van Max, cadeautjes aan de Sinterklaasbank, tot gewoon geld op de diverse girorekeningen.

Zou je ook (meer) willen bijdragen, maar heb je de perfecte manier nog niet gevonden? Voelt het geven van geld op de een of andere manier niet helemaal ideaal? Wil je concreet en tastbaar iets toevoegen aan een mooie organisatie?

Dan is dit je kans!

Sinds een paar jaar steunt LawyerlinQ de Stichting War Child door op haar platform de samenwerking van LawyerlinQ met individuele juristen en advocaten te faciliteren. In dit selecte gezelschap van mensen die hun kennis en kunde aan War Child doneren is nu plaats voor nieuwe toetreders.

We zijn hiervoor onder andere op zoek naar advocaten/juristen met specialistische kennis op de volgende gebieden: donorcontracten, consumentenrecht, contractenrecht, inkoop, IE, ICT, geschilbeslechting, claims en verzekeringen.

Help jij War Child bij het waarmaken van hun missie: ‘Een oorlogskind helpen de toekomst te verbeteren’?

logo-dit-is-een-actie-voorHeb je interesse of vragen? We zien je reactie graag tegemoet!

Bel 06 46 144 837 of mail naar mirte@lawyerlinq.com

Mirte