Gezocht voor ons eigen team: Consultant – Project Manager

Over LawyerLinQ en het Netwerk van OndernemendeJuristen:OJ stempel

Flexibilisering is wat de toekomst ons brengt, ook in het e vak. Onafhankelijke e professionals gaan vaker samenwerken en bedrijven en advocatenkantoren omringen zich met een community van zelfstandige advocaten en juristen. Traditionele organisatievormen worden minder vanzelfsprekend. Het Netwerk van OndernemendeJuristen is in deze ontwikkelingen een absolute voorloper en verbindt de beste onafhankelijke juristen van Nederland. LawyerLinQ is het platform dat dit faciliteert en dat organisaties in staat stelt om efficiënt en veilig met “hun” selecte groep professionals samen te werken.

We merken dat onze visie in toenemende mate wordt gedeeld in de markt. Daarom willen we ons team uitbreiden met een:

Consultant – Project Manager

Functie:

Wij zijn een kleine organisatie in (en met) een groot netwerk. Onze boodschap naar de e markt is er een van flexibiliteit en slim organiseren. Bij ons intern dus ook geen functieprofielen maar taken en verantwoordelijkheden.

Op de to-do list onder andere:

 • Projectmanagement en implementatie van Legal Communities voor bedrijven en advocatenkantoren: advies, begeleiding en accountmanagement
 • Ondersteuning en matching bij doorverwijzing van e projecten en cliënten binnen het Netwerk van OndernemendeJuristen
 • Opzet en uitrol OJ Academy
 • Herziening deelnamemodel voor het netwerk
 • De invulling van de rol van moderator binnen het LawyerlinQ platform
 • Ondersteunen en stimuleren van expertgroepen, kennisdeling en creatie van content
 • Zelfstandige juristen/advocaten activeren en helpen om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die het netwerk en ons nieuwe platform bieden
 • Constante scouting van het beste zelfstandig talent voor het netwerk
 • Zorgen voor accurate contracten, verslaglegging en in voorkomende gevallen projectmanagement m.b.t. het e werk dat via het netwerk stroomt
 • Bijdragen aan en schrijven van persberichten, updates en blogs
 • Bijdragen aan de doorontwikkeling van onze concepten en onze organisatie

Jouw profiel:

Er zijn verschillende profielen die zouden kunnen passen bij het werk dat hier voor je klaar ligt. We zoeken in ieder geval iemand die het vermogen heeft om zelfstandig organisaties en juristen te adviseren, projecten te trekken en duurzame relaties met juristen en opdrachtgevers te ontwikkelen. Iemand die in kansen denkt en zijn of haar handen uit de mouwen steekt om dingen voor elkaar te krijgen. Het helpt je zeker als je interesse hebt in de economie en de ontwikkelingen van professional services als bedrijfstak. Je begrijpt hoe e dienstverlening werkt en wat het belang van communicatie is.

Het is goed als je ervaring hebt. Het aantal jaren vinden we niet belangrijk, maar meer is zeker niet beter wat ons betreft. Wat vooral telt zijn je drive, je commitment en het vermogen om snel en flexibel te opereren zonder je doelstellingen uit het oog te verliezen.

Waarom is dit interessant voor je?

De Nederlandse e markt is in beweging. Wij vinden het zelf super interessant om een van de drijvende krachten van verandering en verbetering te zijn. Als jij hier ook betrokken bij wilt zijn, dan moet je zeker reageren.

Werktijden en -dagen zijn natuurlijk flexibel in te delen en hoewel je uitvalsbasis ons kantoor in Amsterdam-Zuid is kun je ook deels vanuit huis werken. Voor wat betreft je salaris zoeken we samen het juiste midden tussen financiële zekerheid en ondernemerschap. Daarbij moet je weten dat we niet geloven in targets en bonussen, maar wel in een koppeling tussen je bijdrage aan het resultaat en je inkomen.

Reageren:

Bel of mail Maarten Hagen 06 2424 8435 /maarten@lawyerlinq.com. Meer informatie over het Netwerk van OndernemendeJuristen vind je op www.ondernemendejuristen.nl, maar je kunt natuurlijk ook eens rondvragen onder de betere zelfstandige juristen in je kennissenkring.