Tijd voor een project?

Een van de relaties van LawyerlinQ, een grote financiële instelling, heeft op korte termijn behoefte aan een team slimme enthousiaste professionals met juridische achtergrond.

Het project ziet op het zorgvuldig afwikkelen van leningportefeuilles van zakelijke klanten. Hierbij kun je denken aan bedrijven die in de problemen zijn gekomen en geen perspectief hebben om zich te herstellen. Hier kun jij als jurist met ervaring bij bijvoorbeeld banken of verzekeraars een verschil maken. Ook een achtergrond in de insolventie- of incassopraktijk sluit goed aan bij deze werkzaamheden. Je maakt zelfstandig analyses van de dossiers en het minimaliseren van verliesrisico’s voor de betrokken partijen staat hierbij voorop. Je staat in contact met alle betrokken partijen binnen de dossiers en daarom is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed in teamverband kunt functioneren.

Het project zal asap van start gaan voor de duur van in ieder geval een aantal maanden. Je hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken en daarnaast af en toe op locatie aanwezig te zijn. Voor dit project komen junior en medior juristen in aanmerking maar ook juristen met meer ervaring zijn welkom.

Interesse? Laten we elkaar dan snel spreken!

Contact

Mirte Janssens ziet je reactie of eventuele vragen graag tegemoet: mirte@lawyerlinq.com