PEOPLE NOT FIRMS

De organisatievormen in de juridische markt, zijn lang geleden uit pure noodzaak ontstaan. Samenwerken en snel communiceren vereisten dat je niet alleen bij elkaar in hetzelfde pand werkte, maar dat ook binnen een vast formeel kader deed.

Tegenwoordig heb je het meeste juridisch werk de ‘ouderwetse’ infrastructuur niet meer nodig.

Juridisch talent en daarmee juridische kwaliteit is verspreid over heel veel verschillende plaatsen en organisaties. Als klant heb je persoonlijke voorkeuren, maar laten we eerlijk zijn, objectief gezien is het meestal onmogelijk om te weten welke individuele jurist je specifieke vraag nu werkelijk als beste kan oplossen. Simpelweg omdat je niet alle juristen en advocaten in de markt kent, je niet weet wat zij weten, of omdat je niet de kennis hebt om je vraagstuk volledig te doorgronden. Door je keuze te beperken tot ‘preferred suppliers’ limiteer je bovendien je opties.

Technologie kan je fantastisch helpen bij het slim alloceren en organiseren van werk. Slimmer dan dat je nu gewend bent.

DE KRACHT VAN TECHNOLOGIE

LawyerlinQ brengt jullie netwerk bijeen op een besloten social platform. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de snelheid en efficiëntie van de social media. Met één cruciaal verschil: we draaien het platform model radicaal om. Als organisatie krijgt je een eigen besloten community op ons platform.  Een online netwerk dat voldoet aan de hoogste standaard van informatiebeveiliging.

Meer weten?