Ready to #getconnected?

LawyerlinQ lanceert nieuw platform voor legal communities

KNAL! Daar ging de champagnekurk op het kantoor van LawyerlinQ. De reden? Het legal team van Robeco plaatste een opdracht in de legal community die LawyerlinQ voor hen beheert. ‘Is dat niet een beetje overdreven?’ hoor ik je nu denken. ‘Er worden toch continue opdrachten via LawyerlinQ verdeeld?’

Natuurlijk. Business as usual. Maar toch niet helemaal.

De reden waarom het voor ons juist geen ‘business as usual’ is en wij de champagne opentrokken, is dat deze opdracht uitgezet is op het spiksplinternieuwe LawyerlinQ platform.

LawyerlinQ ontstond in 2015 vanuit de overtuiging dat het vinden en contracteren van juridische expertise en capaciteit beter, sneller en goedkoper kan. Met bestaande technologie ontwikkelden wij een platform waarmee organisaties een juridische community kunnen samenstellen. Via de community schakel je in no-time precies de beste man of vrouw in voor je juridische vraagstuk, project of interim opdracht.

Het aantal klanten en opdrachten groeit. Door deze groei merkten we echter ook dat het nog beter en gemakkelijker kan. Onze ideeën en wensen en die van onze klanten brachten we samen in een nieuwe technologie: een geheel nieuw LawyerlinQ platform.

De LawyerlinQ community ‘connect’ je binnen een oogwenk met de juiste advocaat, legal counsel of interimmer. Met hetzelfde gemak als waarmee je een taxi bestelt, of een hotelkamer boekt. Tijdrovende en in-effectieve methodes om juridische professionals te vinden én te contracteren kunnen overboord worden gegooid

We hebben er meer dan een jaar keihard aan gewerkt. Vandaar de champagne toen de eerste opdracht online werd gezet. We zijn er klaar voor om het leven gemakkelijker te maken voor iedereen die juridische professionals inhuurt of werk uitbesteedt. We zijn er klaar voor om je mee te nemen naar de toekomst van ‘legal sourcing’.

Are you ready to get connected with LawyerlinQ?

Maarten Hagen en Laurens Trietsch laten je graag zien hoe het werkt.

Maak meteen een afspraak >