Same day delivery


Met de snelheid van een webwinkel een jurist voor je aan het werk 

“Dat is snel! Lijkt (…) wel.” Een zeer bekende slogan van een zakelijk postorderbedrijf uit de jaren tachtig. Alhoewel de reclame anders deed vermoeden, duurde het wel een paar dagen voordat je bestelling in huis was.

Een decennium later was je als consument al blij dat je bestelling de volgende dag bezorgd werd. Tegenwoordig proberen webwinkels zich met ‘same day delivery’ te onderscheiden van hun concurrenten.

‘Bestel voor 12.00 uur. Vandaag nog in huis.’ Snelheid en gemak zijn cruciaal als het gaat om consumenten over te halen om een bestelling te plaatsen. Wat moet een webwinkel hier voor in huis hebben? Een website die laat zien wat er in het magazijn staat en bezorgers die klaar staan om de bestelling af te leveren.

In een juridische organisatie heb je soms ook behoefte aan ‘same day delivery’. Dan heb ik het niet over de koelkast, het managementboek of een nieuwe laptop, maar over een professional die je snel kunt inschakelen voor een advieswerk, een project of korte klus. De workflow laat zich immers moeilijk voorspellen.

Maar hoe regel je deze professional? Met behulp van je eigen adresboek of LinkedIn? Dan weet je niet of ze per direct beschikbaar zijn. Iemand inschakelen via een bemiddelaar? Dat duurt te lang. Je eigen mensen extra uren laten draaien? Klinkt ook niet ideaal!

Hoe zou het zijn als je dat je door middel van een paar muisklikken werk zou kunnen wegzetten bij meest geschikte vakmensen? Terwijl je je altijd verzekerd weet van de beste prijs-kwaliteit verhouding? 

LawyerlinQ laat het voor je werken door je juridische inkoop en inhuur te ‘platformiseren’. Zo heb je 24/7 en ‘on demand’ toegang tot precies die expertise en capaciteit die je nodig hebt.  

Zo regel je advies of een interim jurist met de snelheid van een webwinkel.